Renato Usatîi deschide cărțile pentru a potoli isteria socialistă pornită împotriva sa

10 Octombrie 2019 1.039

Isteria mediatică declanșată de presa afiliată socialiștilor și linșajul mediatic la care este supus Renato Usatîi, confirmă o dată în plus că împotriva Partidul Nostru și a exponenților acestuia a fost declanșată o campanie masivă de discreditare.

Afirmații în acest sens a făcut, aseară, liderul PN, Renato Usatîi, într-un live de la Bălți, pe pagina sa de Facebook.

El a mai declarat în direct că speculațiile declanșate de presa afiliată socialiștilor și orchestrate de Bogdan Țîrdea, precum că a mers la Moscova prin România și Belarus, nu sunt decât niște idioțenii.

„Țîrdea susține că am ajuns la Moscova ascuns în portbagajul unei mașini și cu văl islamic. Țîrdea, ești un tâmpit cum rar întâlnești”, a declarat Usatîi, precizând că schimbări în traseul său spre capitala rusă au intervenit din cauza unei întâlniri de afaceri.

Referitor la invitația candidatului PSRM la funcția de primar de Bălți, Alexandr Nesterovski de a participa la un duel electoral duminică în centrul Capitalei de Nord, Usatîi a declarat că  de fapt socialiștii încearcă să-și facă imagine pe seama sa.

„PSRM este un partid de escroci, iar Nesterovski îl plagiază pe Zelenski și nu am ce discuta cu el”, a spus Usatîi, acuzând socialiștii că i-au folosit abuziv imaginea în scopurilor lor electorale.

”Tu (Nesterovski n.r.) ai un „tată politic”, Igor Dodon, și o „mamă politică” Zinaida Greceanîi. La dezbateri pot vorbi cu Dodon, dar nu cu tine”, a adăugat Usatîi.

Liderul PN susține că socialiștii au declanșat atacurile murdare împotriva sa și a partidului său după ce au aflat rezultatele sondajelor făcute la Bălți, care îl anunță pe Usatîi învingător din primul tur cu aproape 65 la sută din voturi, iar PN obține circa 60 la sută din Consiliul Municipal Bălți.

Presa rusă și cea de la Chișinău a scris ieri că PSRM și Igor Dodon ar fi angajat compania de PR „Mihailov și partenerii”, contra sumei de 2,5 milioane de dolari, să le facă campanie socialiștilor, iar peste un milion de dolari ar fi fost îndreptat pentru discreditarea lui Renato Usatîi și a „Partidul Nostru”.