Organizația Teritorială a „Partidului Nostru” Sîngerei: Sîntem o echipă puternică, mergem înainte!

07 Mai 2018 2.375

Organizația Teritorială (OT) a „Partidului Nostru” în Sîngerei a desfășurat conferința de dare de seamă și realegeri, în cadrul căreia a fost aleasă noua conducere a OT. Conferința a avut loc vineri, cu participarea a circa o sută de delegați.

În cadrul conferinței, în funcția de președinte al OT a fost înaintată Mariana Romanadze, candidatură pentru care delegații au votat în unanimitate. Romanadze a mulțumit activiștilor pentru încrederea oferită și a subliniat: „fără voi, n-aș fi reușit nimic”.

„Doar alături de voi, cu o echipă puternică vom merge înainte!” Pe lîngă asta, activiștii „Partidului Nostru” au ales componența Consiliului și Biroului Organizației Teritoriale, precum și Comisia de revizie.

Ultima chestiune în ordinea de zi a fost cea privind prioritățile Organizației în perspectivă apropiată. Printre acestea – alegerile noi la Bălți, campania electorală parlamentară, precum și alegerile locale generale din 2019.

Vicepreședintele „Partidului Nostru” Elena Panuș a mulțumit activiștilor pentru că continuă să meargă înainte. Panuș a subliniat că PN rămîne a fi unica formațiune de opoziție, antisistem.

„În realitățile de la noi, nu e ușor să te opui. Grație faptului că ați rezistat, noi putem continua lupta și să obținem echitatea. În prezent, sîntem unica formațiune de opoziție reală din Moldova. A-l numit pe Dodon opoziție nu mi se întoarce limba. Noi sîntem unicii care luptă pentru a schimba ceva, pentru ca copiii noștri să nu plece masiv”.