Organizația Teritorială a „Partidului Nostru” în Găgăuzia a confirmat cursul luptei cu regimul lui Plahotn

15 Mai 2018 1.761

Organizația Teritorială din Găgăuzia a „Partidului Nostru” a desfășurat conferința de dare de seamă și realegeri, în cadrul căreia delegații au ales noua conducere a celulei de partid. Pe lîngă asta, participanții la conferință au confirmat cursul privind demontarea regimului oligarhic.

Ședința conferinței a avut loc sîmbătă. Întrebarea cheie a ședinței – alegerea conducerii. Delegații au înaintat candidatura lui Maxim Mihaliuc, pentru care s-a votat în mod unanim.

„Vreau să vă mulțumesc pentru faptul că ați lăsat lucrurile care vă preocupă, nu vă va fost frică de nimic și ați venit aici. Vreau să vă mulțumesc pentru încrederea acordată”, a declarat Mihaliuc. La rîndul său, vicepreședintele „Partidului Nostru” Elena Panuș a subliniat că delegații că delegații au ales „acel nucleu care ne va ajuta să lărgim și fortificăm rîndurile noastre”.

Adresîndu-se către conducerea „Partidului Nostru”, delegații și-au exprimat mulțumirea pentru liderul formațiunii Renato Usatîi, pentru susținerea oferită Comratului, în speță, pentru terenurile de joacă și tehnica specială oferită orașului. Pe lîngă asta, participanții la conferință au analizat situația politică actuală din țară. Vicepreședintele „Partidului Nostru” Dumitru Ciubașenco a menționat că cel mai important dușman rămîne a fi Plahotniuc.

„Poziția noastră rămîne aceeași – Moldova este un stat capturat, capturat de această grupare condusă de Plahotniuc”, a spus Ciubanșenco.