Organizația Teritorială a „Partidului Nostru” din Basarabeasca și-a reales conducerea

29 Aprilie 2018 4.747

Organizația Teritorială a „Partidului Nostru” din Basarabeasca a desfășurat conferința de dare de seamă și realegeri, în cadrul căreia au fost realese organele de conducere ale celulei de partid. La conferință au participat nu mai puțin de o sută de activiști ai „Partidului Nostru”.

Pe agendă figurau nouă chestiuni, printre care alegerea președintelui și vicepreședintelui OT, Biroul și Consiliul Organizației, precum și componența Comisiei de revizie. La funcția de președinte al Organizației Teritoriale a fost înaintată candidatura primarului de Basarabeasca, Valentin Cimpoeș.

„Președintele Organizației Teritoriale reprezintă partidul la toate nivelele – începînd de la o mică localitate și pînă la Guvern. Pe umerii președintelui stă o responsabilitate enormă, ori anume în funcție de prestația lui va fi analizat partidul, în primul rînd”, a declarat vicepreședintele „Partidului Nostru”, Elena Panuș.

În rezultat, pentru alegerea primarului de Basarabeasca în calitate de președinte al OT delegații au votat unanim. Cimpoeș a mulțumit activiștilor pentru încrederea oferită, dar a subliniat că munca de bază va fi pe umerii locțiitorului său.

„Este o responsabilitate enormă, ori acesta este anul alegerilor. Toată munca de bază va fi pe umerii locțiitorului meu, iar împreună cu el urmează să decidem chestiunile globale”, a declarat în cadrul conferinței Valentin Cimpoeș, propunînd candidatura lui Igor Nichita. Și această candidatură a fost susținută unanim.

Pe lîngă asta, în cadrul conferinței au fost stabilite prioritățile OT pentru următorii patru ani. Printre acestea, fortificarea și lărgirea rîndurilor formațiunii, pregătirea de alegerile parlamentare ce urmează, precum și colaborarea în cursa electorală.

Conferințe de dare de seamă și realegeri ale conducerii vor avea loc în 35 de Organizații Teritoriale ale „Partidului Nostru” în decursul următoarelor două luni/