Organizația Teritorială a „Partidului Nostru” Glodeni a dat startul conferințelor de dare de seamă și realegeri din toată țara

27 Aprilie 2018 2.254

La conferința de dare de seamă și realegeri a Organizației Teritoriale (OT) Glodeni au participat peste o sută de delagați care au ales noile organe de conducere ale OT.

Astfel, în cadrul conferinței care a avut loc joi, în calitate de președinte al OT a fost ales primarul de Glodeni, Stela Onuțu. Pe lîngă asta, la fel cu vot unanim a fost aleasă componența Consiliului Teritorial al organizației, Biroul OT și Comisia de revizie.

„Această conferință a dat startul unei campanii întregi care va avea loc în toate Organizațiile Teritoriale din toată țara în decursul lunilor aprilie-mai. În total, vor avea loc 35 asemenea conferințe”, a declarat vicepreședintele „Partidului Nostru”, Dumitru Ciubașenco.

La fel, în cadrul evenimentului au fost stabilite prioritățile de bază ale OT Glodeni pentru anul 2018.

„Planurile sînt mari, idei sînt multe. O să muncim împreună cum am muncit și pînă acum. Indiferent de condițiile create, indiferent de factorii care se crează în împrejurimea noastră, am înțeles că prin insistență, efort și susținerea oamenilor avem succese și sper că le avem și în continuare”, a declarat Stela Onuțu.

În cadrul conferinței, vicepreședintele „Partidului Nostru” Elena Panuș a subliniat necesitatea implicării fiecărui activist în campania electorală din Bălți. Ea s-a adresat activiștilor din Glodeni cu rugămintea de a-și îndemna rudele și apropiații din capitala de nord a țării să fie solidari cu candidatul PN, Nicolai Grigorișin.

„Nu trebuie să cedăm Bălțiul mafiei de la Chișinău. Ori, fiecare vot contează, mai ales atunci cînd voturile nu le numărăm noi. trebuie să avem rezerve. Dacă apropiații voștri nu pot participa în campanie, atunci pot susține candidatul nostru”, a declarat Panuș. Între timp, comentînd rezultatele conferinței, Dumitru Ciubașenco a subliniat că a fost formată echipa de bază care va fi implicată inclusiv în alegerile parlamentare ce urmează.

„A fost creată echipa de bază la care, sîntem convinși, va fi completată. Pe lîngă chestiunile de cadre și cele tehnice au fost analizate și chestiuni politice – planurile „Partidului Nostru” pentru 2018, inclusiv în contextul campaniei pentru alegerile parlamentare”, a declarat Ciubașenco.

Conferințe de dare de seamă și realegeri ale conducerii vor avea loc în 35 de Organizații Teritoriale ale „Partidului Nostru” în decursul următoarelor două luni.