Postul de televiziune a lui Plahotniuc a declanșat o nouă campanie murdară privind discreditarea „Partidului Nostru”

12 Septembrie 2016 840

Postul de televiziune „Publika”, controlat de Plahotniuc, încearcă din nou să discrediteze „Partidul Nostru”. De această dată, toate edițiile de știri începeau cu o știre că, chipurile, în seara de 9 septembrie „primarul comunei Vasileuți, raionul Rîșcani, Vasile Pițentii, din partea „Partidului Nostru” a fost prins beat la volan”.

 

Potrivit unui comunicat al „Partidului Nostru”, emis în legătură cu acest incident, „mercenarii mediatici a lui Plahotniuc, îndeplinindu-și sarcinile privind pătarea imaginii „Partidului Nostru”, nici măcar nu au încercat să verifice veridicitatea informației, care le-a fost dată pentru publicare. În realitate, încă în dimineața zilei de 9 septembrie Vasile Pințetii și-a depus mandatul de primar al localității Vasileuți, din motive de sănătate, transmițînd împuternicirile secretarului primăriei.

Despre aceasta, în conformitate cu regulamentul privind activitatea autorității publice locale, a fost scris în cartea de evidență a Primăriei. Adică, Vasile Pințetii este un simplu locuitor al comunei Vasileuți, care nu are nicio atribuție față de puterea locală, iar în fața societății răspunde doar pentru acțiunile sale. Asemenea infractori sînt reținuți de poliție în fiecare zi cu zecile. Dar „canalul porno a lui Plahotniuc” a sărit să-l filmeze doar pe unul. Pentru că sînt în isteria de a „săpa” orice împotriva „Partidului Nostru”.

Mint, denaturează, se tăvălesc în noroi – dar nu pot găsit nimic. Este evident că șefii postului de televiziune „Publika” încearcă să-și îndeplinească sarcina care le-a fost stabilită de oligarhul criminal în ajunul alegerilor – să încerce să pună în lumină negativă partidul lui Usatîi, de care Plahotniuc se teme pînă la tremur. Dar aceasta le iese prost, iar pentru că nu pot găsi nimic, în disperare de cauză, „Publika” dă gafă după gafă, minte și dezinformează cu nerușinare”, se spune în comunicatul de presă emis de „Partidul Nostru”.