Libertate lui Felix Grincu! Avocatul a cerut recuzarea completului de judecători

24 Noiembrie 2016 1.056

Avocatul lui Felix Grincu Ion Cerga a cerut recuzarea completului de judecători, deoarece partea apărării așa și nu a primit parte motivantă a hotărîrii, care prevede emiterea mandatului de arest la domiciliu pe numele membrului ”Partidului Nostru”.

Totodată, lîngă Curtea de Apel continuă proteste în susținerea lui Grincu. Protestatarii cer încetarea represiunilor politice și scandează ”Libertate lui Grincu” și ”Jos Plahotniuc”.

”Noi am încercat să amînăm ședința de judecată, deoarece nouă așa și nu a fost prezentată partea motivantă a hotărîrii”, a declarat Grincu, subliniind că avocatul a cerut recuzarea completului de judecători.

De remarcat faptul că accesul în curtea de apel a fost blocat de către colaboratorii de poliție, care nu i-au permis susținătorilor partidului să intre în clădirea judecătoriei. În acest context, vicepreședintele ”Partidului Nostru” a declarat că formațiunea a rămas unica forță politică, de care se teme regimul oligarhului Plahotniuc: ”De fiecare dată avem cordoane de poliție, agenți secreți care stau în tufari”.