Fracțiunea „PN” în Consiliul municipal a îndemnat la continuarea luptei și să nu cedeze sperietorilor și presiunilor

20 Februarie 2016 827

Consilierii municipali din Bălți din partea „Partidului Nostru” în componență deplină au înregistrat o adresare video împotriva tentativelor de corupere a aleșilor locali, întreprinse de oligarhul Vlad Plahotniuc.

În declarație se menționează următoarele:

„Răspunsul nostru ferm pentru Plahotniuc. Noi, consilierii municipali din Bălți ai „Partidului Nostru” sîntem contra corupției! Chemăm toți consilierii și primarii „Partidului Nostru” din toată țara să fie sinceri și fideli poporului său!

Regimului de guvernare nu i-au rămas alte metode de luptă cu opoziția. Astăzi am aflat despre faptul că Plahotniuc intenționează să corupă consilierii municipali din Bălți ai „Partidului Nostru”. El simte că pierde terenul de sub picioare și apelează la medodele sale obișnuite – cumpărare și înspăimîntare, pentru a-și prelungi aflarea la putere.

Noi spunem nu pentru Plahotniuc, nu vom ceda țara oligarhilor! Vom lupta pînă la urmă pentru poporul nostru! Nu vom ceda și vom învinge regimul corupt, pentru că împreună sîntem de neînvins! Chemăm la o luptă activă cu răul de pe pămîntul moldovenesc, numele căruia este Plahotniuc!”

Amintim că ieri, liderul „Partidului Nostru” Renato Usatîi a declarat pe pagina sa de Facebook că pentru coruperea consilierilor din Bălți Plahotniuc a alocat un milion de dolari SUA.