Sute de automobiliști, care au traversat Bariera Sculeni, contra lui Dodon! Imaginile video vorbesc de la sine

28 Iulie 2020 1.102

Acțiunea Partidului Nostru “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon” s-a desfășurat astăzi la Bariera Sculeni, sectorul Buiucani al Capitalei. Sute de șoferi au reacționat la mesajul de pe pancartele activiștilor Partidului Nostru.

“Continuăm sondajul popular la ieșirea din Chișinău, în direcția Strășeni. Noi suntem la Sculeni. Și uitați-vă, fantastică reacție a cetățenilor. Ca de obicei, oamenii se expun. Este foarte și foarte clară atitudinea lor față de Dodon”, a declarat într-un live pe Facebook unul dintre liderul Partidului Nostru, Ilian Cașu.

“Igor Nicolaevici, vezi ce “dragoste” are poporul față de tine? Toți semnalizează, toți “îți transmit” salutări. Sunt în drum spre Sadova. Cred că și oamenii de acolo “te susțin” tare mult. Lasă președinția, Igor Nicolaevici și mergi la Rostov pe Don să faci frigarui cu Ianukovici! La revedere, Igor Nicolaevici!”, i-a transmis președintelui Dodon un alt lider al PPPN și consilier din partea formațiunii în Consiliul local Fălești, Eduard Pleșca.

“Este cel mai autentic sondaj. Noi ne bucurăm. Întreaga țară o deșteptăm. Lumea este împotriva lui Dodon și își manifestă atitudinea cu plăcere. Vedeți reacția oamenilor, e live, fără montaj. Este un sondaj autentic, aici în stradă. Iată, vedeți, atitudinea cetățenilor față de kuliok, Dodon. Vă mulțumesc! Să trăiți!”, le transmitea Ilian Cașu celor care claxonau.

Din imaginile video live de la fața locului se vede că mai mulți șoferi care trec pe traseul respectiv dau curs apelului și semnalizează. Sunetul claxoanelor a devenit de-a dreptul asurzitor atunci când în zonă s-a format un ambuteiaj.