Fabulos! Sute de automobiliști au reacționat și astăzi la campania Partidului Nostru, “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon”

23 Iulie 2020 711

 

Gălăgie mare lângă Gara de Sud Vest. Sute de automobiliști au semnalizat fără întrerupere în cadrul campaniei Partidului Nostru, “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon”. Reacția fabuloasă o puteți vedea în filmulețul video, postat pe pagina de Facebook a liderul PPPN, Renato Usatîi. 

“Suntem la Chișinău, Gara Sud Vest, direcția Sud. Sondajul popular “Greață de Dodon!”, “Împotriva lui Dodon” – cetățenii s-au expus, marea majoritate. Mergem înainte!”, a declarat Ilian Cașu, unul dintre liderii Partidului Nostru.

“Toți sunt împotriva lui Dodon, toți vor să scape cât mai repede de kuliok, Greață de Dodon!” Mergem înainte!”, a spus un alt lider al formațiunii, Eduard Pleșca. 

Amintim că prima acțiune a Partidului Nostru “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon” a avut loc în data de 10 iulie, în fața Președinției Republicii Moldova, loc ales de membrii PPPN pentru a-i dovedi șefului statului atitudinea oamenilor față de el și care se confirmă în imaginile video înregistrate.

Următoarea acțiune s-a produs în același loc, în data de 13 iulie. 

Modalitatea de a manifesta împotriva lui Dodon a fost susținută de sute de oameni și în mediul online. Pe Facebook, moldovenii din diasporă scriau că se alătură sondajului popular și că ar fi claxonat și ei dacă nu se aflau departe de țară, iar știrea în care au fost adunate comentariile a acumulat aproape 6.000 de vizualizări.

În data de 21 iulie, sondajul popular s-a desfășurat în satul Chetrosu din raionul Anenii Noi.