Sute de automobiliști au susținut și astăzi acțiunea “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon”

13 Iulie 2020 1.216

Automobiliștii au claxonat și astăzi încontinuu în centrul Capitalei. Șoferii care au trecut prin fața Președinției au reacționat astfel la campania anti-Dodon, lansată de “Partidul Nostru” – “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon”, “Claxonează, dacă ți-i greață de Dodon”.

“Partidul Nostru continuă sondajul popular “Greață de Dodon”, la solicitarea cetățenilor din țară, dar și a diasporei”, a spus unul dintre fruntașii formațiunii politice, Ilian Cașu.

“La un moment dat, am crezut că Dodon vrea să iasă și el afară ca să claxoneze, dar noi deja eram plecați. Domnule Dodon, vă promitem că o să mai venim la dvs. și o să aveți posibilitate să coborâți, să claxonați împreună cu noi”, a declarat un alt lider al partidului, Eduard Pleșca.

Membrii și simpatizanții Partidului Nostru afirmă că felul în care au manifestat oamenii la îndemnul lor poate fi considerat drept participarea la cel mai veridic sondaj, organizat, într-adevăr, într-un mod democratic, dar și ca răspuns la chestionarele false realizate cu bani mulți la comanda liderului neformal al PSRM, Igor Dodon.

Partidul Nostru a dat startul acțiunii “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon” vineri, 10 iulie. Atunci, în doar câteva minute, sute de automobiliști au participat la sondajul popular, claxonând încontinuu pe artera principală a Capitalei.