Declarația serviciului de presă al ”Partidului Nostru”

31 Octombrie 2016 982

”Partidul Nostru”este recunoscător cetățenilor, care au acordat votul de încredere pe data de 30 octombrie pentru Dmitrie Ciubașenco

”Partidul Nostru” de la început declara, că guvernarea a transformat alegerile prezidențiale într-o farsă, că ele sunt deja falsificate, dar, ca răspuns la apelul cetățenilor, totuși a trecut prin această încercare. Noi am fost implicați in această campanie, și, cu părere de rău, noi am fost unica putere politica, care a documentat toate încălcări.

În pofida dosarelor penale fabricate pe numele liderului ”Partidului Nostru” Renato Usatîi, care nu i-au permis să participe în campanie electorală din țară, în pofida represiunilor, organizate împotriva membrilor partidului, în condițiile fraudelor masive și coruperii alegătorilor, ”Partidul Nostru” a organizat o campanie electorală cinstită și corectă, în cadrul căreia i-a transmis societății opinia sa privind necesitatea demolării actualului regim criminal, cu care Moldova nu are viitor.

Cu părere de rău, alegerile au demonstrat, că societatea moldovenească rămîne dezbinată după criterii geopolitice, și, regimul mințind, manipulînd cu opinie publică, cu ajutorul mass-mediei derutante, continuă să utilizeze divizarea societății în scopurile sale criminale.

Considerăm, că rezultatele alegerilor au fost desenate de către guvernare și nu au nimic în comun cu voința reală a alegătorilor. Sunt doar niște jocuri virtuale in computerul principalului ”coordonator„ Vladimir Plahotniuc.

”Partidul Nostru” declară, că va continua lupta politică împotriva guvernării criminale, pentru restabilirea legii și dreptății, pentru întoarcerea puterii poporului. Decizia despre următoarele acțiuni ai ”Partidului Nostru” va fi anunțat în timpul apropiat.

Îi chemăm pe toți să ramînă înțelepți și să reducă intensitatea criticii în declarațiile sale.

Serviciul de presă al ”Partidului Nostru”

31 octombrie 2016