Structurile de forță l-au forțat pe consilierul municipal Oleg Șaric din Bălți să-și depună mandatul

14 Martie 2018 1.980

Consilierul municipal din Bălți din partea „Partidului Nostru” Oleg Șaric își depune mandatul din cauza presiunii fără de precedent din partea structurilor de forță. Organele de drept au organizat teroare nu doar în privința familiei lui Oleg Șaric, dar și în privința copiilor și părinților celor care frecventează secția de tenis de masă, pe care o conduce consilierul. Despre decizia de a-și depune mandatul a anunțat colegul acestuia în Consiliul municipal Bălți, Igor Bînzari.

„Сonsilierul municipal Oleg Șaric care este reprezentant al fracțiunii „Partidului Nostru” a fost nevoit să-și depună mandatul din cauza presiunii din partea organelor de forță asupra familiei și părinților elevilor secției de tenis de masă pe care o conduce. Despre acest caz televiziunea din Bălți a realizat recent un reportaj. Copiii cu părinții au fost chemați la audieri pentru a identifica cum au fost cheltuiți banii în timpul deplasărilor la competiții. Secția de tenis de masă, apropo, este una gratuită.

Îmi pare sincer rău de colegul nostru, nevoit să plece doar din cauza faptului că noi trăim într-o țară atât de „neobișnuită”, unde libertatea de gîndire, inițiativa, dezacordul cu politica regimului și, doamne ferește, apartenența la o forță politică de opoziție sînt lucruri periculoase. Se spune că Moldova este cea mai săracă țară din Europa. Nu sînt de acord. Nu în Europa. Doar dacă din punct de vedere geografic. Oleg, nu te judecă nimeni, sînt convins că toți îți vor înțelege pasul”, a scris Igor Bînzari pe rețeaua de socializare Facebook.