Între 6 și 7 mii de delegați sunt așteptați la Congresul Partidului Nostru care va avea loc pe stadionul din Bălți sau în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău

28 Februarie 2020 1.012

Următorul congres al Partidului Nostru, la care vor participa între 6 și 7 mii de delegați, va avea loc pe stadionul din Bălți sau în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău. Despre aceasta liderul formațiuni, Renato Usatîi, a vorbit joi 27 februarie, într-un live pe Instagram și Odnoklassniki.

“Trebuie să organizăm Congresul partidului pentru că multora le-a crăpat răbdarea și ne privesc ca pe o ultimă speranță. Vedem unde va avea loc evenimentul. Fie o să luăm pentru o zi în arendă stadionul din Bălți, fie ne adunăm în centrul Chișinăului, în fața Parlamentului sau a Guvernului. Trebuie să alegem vicepreședinții de partid. În afară de asta, trebuie să înființăm organizații teritoriale acolo unde acestea nu există, iar pe cele vechi să le reorganizăm. Trebuie să alegem și liderii organizațiilor raionale ale partidului”, a spus Renato Usatîi și a ținut să le mulțumească tuturor celor care au susținut partidul în toți anii de la înființare.

“Da, partidul are doar cinci ani, dar vreau să mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte, celor care au adunat semnături pentru aderarea la Partidul Nostru. Le mulțumesc tuturor celor care au muncit de-a lungul anilor și au luptat. După întoarcerea mea în Moldova, Partidul Nostru a arătat rezultate frumoase la alegerile locale. Vă mulțumesc tuturor: activiștilor, oamenilor din prima linie, secretarilor organizațiilor regionale, coordonatorilor și tuturor celor care au pus suflet și au făcut tot ce au putut pentru ca Partidul Nostru să existe în continuare”, a mai spus Usatîi și i-a îndemnat să se alăture partidului pe toți cei care încă nu au făcut-o.

“Avem oameni noi. Îi invit să ni se alăture pe toți cei care până acum au fost indiferenți față de tot ce înseamnă politică. Nu este obligatoriu să deveniți imediat membri de partid. Veți decide asta după o perioadă de aflare lângă noi”, a spus Usatîi.

Pe 27 februarie, Partidul Nostru a sărbătorit cinci ani de la înregistrarea sa oficială.