Raioanele Rîșcani și Cahul sînt pentru Dumitru Ciubașenco!

13 Octombrie 2016 893

Consiliile locale ale raioanelor Rîșcani și Cahul au declarat despre susținerea inițiativei cu care a ieșit candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte al Moldovei, Dumitru Ciubașenco. Este vorba despre intențiile lui Ciubașenco de a emite imediat după victoria la alegerile prezidențiale un decret cu privire la dizolvarea Parlamentului și inițierea alegerilor parlamentare anticipate. Declarația în susținerea lui Ciubașenco a fost adoptată de consilierii raionali și orășenești din Rîșcani și Cahul, precum și a unui șir de sate.

Vom preciza că, conform rezultatelor votării pe Internet, care are loc pe site-ul votum.md, în raioanele Rîșcani și Cahul, Dumitru Ciubașenco se află pe primul loc, cu rezultatul de51,58% și, respectiv, 22,56%.
„Indiferent de ceea cine va deveni președinte, viața cetățenilor noștri nu se va schimba spre bine, atît timp cît Parlamentul și Guvernul Moldovei se află în mîinile bandiților și oligarhilor”, se menționează, în speță, în declarația semnată de consilieri. „Dumitru Ciubașenco este unicul candidat care și-a asumat public obligațiunea de a face ceea ce solicită cetățenii Moldovei – de a desfășura alegeri parlamentare anticipate”, concluzionează consilierii din raioanele Rîșcani și Cahul.