Conducerea „Partidului Nostru” a avut o întrevedere cu ambasadorul Suediei Signe Burgstaller

19 Martie 2018 2.547

Vicepreședinții „Partidului Nostru” Ilian Cașu și Elena Grițco au avut o întrevedere cu ambasadorul Suediei în Moldova Signe Burgstaller, în cadrul căreia părțile au analizat situația politică actuală din țară, precum și alegerile locale noi din Chișinău și Bălți. Întîlnirea a avut loc la propunerea părții suedeze.

Potrivit lui Cașu, o atenție deosebită diplomații străini au acordat presiunilor politice la care au fost supuși consilierii municipali din Bălți. El a subliniat că PN și-a exprimat poziția în privința alegerilor locale noi care urmează să aibă loc la 20 mai: „la Bălți avem un candidat oficial, iar în ceea ce ține de Chișinău – la partid continuă discuțiile în această privință”.

Din partea sa, Elena Grițco a menționat în cadrul discuției cu reprezentanții misiunii diplomatice că cetățenii pot avea încredere în „Partidul Nostru” întrucît reprezentanții PN se regăsesc în multe dintre autoritățile publice locale și activează exclusiv în interesele cetățenilor Moldovei.
În context, ea a adăugat că „Partidul Nostru” face abstracție de polemicile geopolitice și rămîne devotată celor trei principii fundamentale – statul de drept, drepturile omului și democrației.