Rudele membrilor „Partidului Nostru” sînt persecutate politic. Percheziții în casa fiului secretarului general al PN, Elena Panuș

17 Februarie 2016 1.081

Mascații de la „Fulger” au efectuat percheziții în casa fiului Elenei Panuș, secretarul general al „Partidului Nostru”, iar procurorul este același care conduce cazul lui Grigore Petrenco – a declarat liderul „PN”, Renato Usatîi, în cadrul unei conferințe de presă online, susținută prin intermediul paginii sale de Facebook

 

În legătură cu aceasta, Renato Usatîi și Elena Panuș vor organiza astăzi o conferință de presă susținută la sediul „Partidului Nostru”, unde vor oferi mai multe detalii pe marginea acestui caz.

„Cei care-o cunosc pe Elena Panuș, secretarul general al „Partidului Nostru”. Elena are un fiu matur. În satul în care el are viză de reședință, unde locuiește tatăl său, au avut loc percheziții. Maski-show, „Fulger”, au ridicat tot satul și, din cîte am înțeles, procurorul care a condus cu toată această istorie este același care conduce cazul lui Grigore Petrenco.

Elena pregătește toate documentele necesare. Mîine avem o conferință de presă. Vom ieși cu Elena pentru că, cu siguranță, nu vom lăsa asta sub tăcere!

Ei de fapt, și-au pierdut frica. Prin tot ceea ce fac, vor să ne atragă într-un război de guerilă (Ru1.md – de partizani). Acceptăm, dar cu condiția că „pentru fiecare de-al nostru”, vor primi „cîte unul de-al lor”. Dar și mai bine, cîte doi.

Ei astăzi trebuie să înțeleagă un singur lucru: Cu cît mai multe fărădelegi va face Plahotniuc, cu atît mai dură va fi reacția noastră. Mai ales că, sînt convins, chiar dacă aș fi arestat, el nu va putea face nimic. Chiar dacă nu voi avea legătură cu avocații, telefon, voi fi izolat și așa mai departe. Astăzi am programat totul după minute! Cînd și ce informație trebuie să apară, cînd și ce acțiune trebuie întreprinsă.

Ei au pierdut frica. Noi le-o vom întoarce!”, a spus Usatîi în cadrul conferinței de presă online aseară tîrziu.

Nu în ultimul rînd, liderul „Partidului Nostru” a anunțat că pe parcursul zilei de astăzi va participa la o ședință a Forumului civic, va avea întîlniri cu cîțiva ambasadori, iar spre seară va merge la Bălți unde se va afla pe parcursul zilelor de joi și vineri.