Usatîi: Bălțiul a devenit simbol al nesupunerii regimului – victoria e de partea noastră!

19 Ianuarie 2018 1.165

La ședința Consiliului Municipal Bălți, în regim online, a evoluat Renato Usatîi, care le-a mulțumit consilierilor locali ai „Partidului Nostru” care „s-au comportat eroic”.

​„Oamenii au mers la o măsură extremă pentru a apăra orașul nostru și au devenit simbol pentru toți cetățenii Moldovei. Consilierii bălțeni au arătat că a te confrunta cu bandiții lui Plahotniuc, se poate”.

Primarul orașului, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a menționat că „noi am schimbat radical situația la Bălți”. „Acum autoritățile încearcă să dezbine fracțiunea „Partidului Nostru” și să-și aleagă propriul viceprimar, așa cum au făcut la Chișinău…”, a spus Renato Usatîi.

Renato Usatîi a subliniat că fără susținerea cetățenilor nu s-ar fi reușit obținerea victoriei. La fel, Renato Usatîi s-a adresat tuturor primarilor Moldovei, indiferent de apartenența politică.

El a menționat că mulți dintre aleșii locali au fost speriați, au fost nevoiți să treacă la partidele de guvernare, dar a venit timpul de a consolida eforturile, a se alătura consilierilor „Partidului Nostru”: „Atunci oamenii vor obține o speranță că Moldova poate avea viitor. Astăzi am obținut o mică victorie, dar bătălia de bază este încă înainte”.