Renato Usatîi: «Mâine ne adunăm la 10 dimineaţa! Lasă regimul să nu doarmă toată noaptea, penru precum ei cu noi aşa şi noi cu ei!»

20 Ianuarie 2016 1.210

Liderul «Partidului Nostru» a îndemnat toată ţara să se adune în Chişinău pe 21 ianuarie, la orele 10.00, pentru protestul în masă

«Pe internet este foarte multă informaţie, mai ales la tema că guvernul lui Filipp a depus jurământul preşedintelui. Vreau să spun că chiar dacă acest fapt a avut loc, mâine oricum aşteptăm toată lumea în piaţă, -a declarat Renato Usatîi azi noaptea, ţinând discursul în «Orăşelul Moldovei»i în faţa protestatarilor. Nici nu au reuşit să -;i cu sine haine calde. Deaceea, am o propunere, cine poate nopta astăzi la prieteni sau cunoscuţi, sau să rămână în orăşelul de corturi. Dar mâine ne strângem la 10 dimineaţa!

Trebuie să ne adunăm corect. Ceai, cafea şi bucătăria o vom asigura. Dar cine poate a cumpărat vre-o legătură de lemne de la staţia de alimentare, cine are «burjuică», tot n-ar încurca. Trebuie să fim gata pentru un protest continuu.

Şi am să mai adaog. Astăzi noi îndemnăm să nu atingem cutare sau cutare instituţii de stat, ci îndemnăm să nu atingem poliţiştii. Dar cum regimul se a purta cu noi, aşa şi noi ne vom purta cu ei! Şi ei trebuie să ştie acest lucru şi să nu doarmă toată noaptea!»