Renato Usatîi: ”Mâine, pe 22 ianuarie, la 10.00, toți la protest!”

21 Ianuarie 2016 1.148

Liderul Partidului nostru a îndemnat toată țara să se alăture la protestul comun al opoziției și să obțină alegerile anticipate

 

”Sunt bucuros la culme de faptul că suntem sîntem aici, împreună! Ne-am unit pentru a trimite la gunoi regimul corupt, care acționează asupra tuturor cetățenilor Republicii Moldova, – a declarat liderul ”Partidului Nostru” Renato Usatîi, de rând cu alți lideri ai opoziției, în timpul manifestației care număra mii de oameni pe Piața Marii Adunări Naționale.

– Astăzi noi suntem obligați să facem tot posibilul pentru a elibera țara! Suntem obligați să facem tot posibilul , pentru a recăpăta încrederea cetățenilor Republicii Moldova față de politicieni, care demult a fost pierdută. Vă promit că vom lupta până la urmă. E foarte important ca să fim împreună! Cei care se află în spatele nostru, în clădirea guvernului, se tem de noi foc, anume deoarece toți cetățenii Republicii Moldova s-au unit. Astăzi noi suntem împreună, suntem o țară întreagă și suntem obligați să obținem victorie!”- a declarat președintele ”Partidului Nostru”.

Regimul actual va trage o fugă la mitingul pro-regim al bugetarilor, pentru a încerca să legalizeze înțelegerea sa criminală, – le-a comunicat manifestanților Renato Usatîi.

– De aceea mâine, la 10.00, cu toată țara mergem la protest, pentru a demonstra, că suntem o țară întreagă de cetățeni, care doresc ca acest regim criminal să plece!

Îi îndemnăm și pe cei, pe care mâine îi vor alunga în Chișinău să iasă la miting pentru Plahotniuc, veniți!-a spus Usatîi.- Veniți cu autobuzele lui Plahotniuc, și veniți aici la noi, pe piață, alăturați-vă la protestul împotriva celora care își bat joc de voi!

Reamintim că, după întâlnirea cu speaker-ul parlamentului Adrian Candu, liderii opoziției au declarat că tot ce a putut promite puterea este să adune majoritatea la o ședință, pentru a discuta cerințele protestatarilor-anularea votului parlamentului, joi pentru învestirea guvernului Filip, dizolvarea parlamentului și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate.