Renato Usatîi a condus după sine protestatarii:«Cine consideră că a privatizat Moldova, greșește amarnic!»

16 Ianuarie 2016 1.272

Coloana enormă a «Partidului Nostru» a început marșul de protest deplasându­se către Parlamentul RM!

Câteva zeci de mii de părtași și activiști ai ” PN”, în frunte cu Renato Usatîi, se îndreaptă spre centrul capitalei, sacândând ”Alegeri!”, ”Jos Plahotniuc”, ”Moldova!”

Manifestanții se îndreaptă spre clădirea parlamentului, unde în ”Orășelul Moldovei” va avea loc mitingul de protest împotriva acaparării puterii de stat de către oligarhul Vlad Plahotniuc. Coloana enormă s­a extins de la circ și pe întregul bulevard Grigore Vieru. Protestatarii intenționează să ceară desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate și refuzul ”majorității lui Plahotniuc” în organul legislativ a numirii candidatului în postul de prim­ministru.

”Tuturor vă sunt reconuscător, pentru faptul că sunteți aici”, ­ s­a adresat lideul ”Partidului Nostru” Renato Usatîi către zecile de mii de participanți ai protestului ce a precedat marșul. ­ Eu am spus de multe ori, astăzi noi trebuie să demonstrăm, întregii țări, că noi suntem mulți. Suntem un stat întreg! Și cei care consideră că ei au privatizat țara, greșesc amarnic. Noi am promis că vom fi exemplu demn de urmat pentu toți locuitorii acestei țări. Noi suntem obligați să venim la putere, pentru că pentru sute de mii noi suntem ultima speranță. Putere e în adevăr și noi numaidecât vom birui!”

 

006003