Renato Usatîi, în satul Sturzovca, Glodeni: “Înarmați-vă cu răbdare, o să ne reușească totul”

28 August 2019 1.579

A treia cea mai mare localitate din raionul Glodeni, Sturzovca, sărbătorește pe 28 august hramul satului. Liderul “Partidului Nostru” Renato Usatîi a mers să felicite personal sătenii.

“Îmi amintesc de fiecare dată, cu bucurie, de vizitele mele la Sturzovca. Mereu am avut parte de întâlniri călduroase din partea Dvs. Sunt, de asemenea, bucuros că am participat și eu la dezvoltarea satului Sturzovca în perioada când primar al localității era reprezentantul “Partidului Nostru”, a spus Renato Usatîi la întâlnirea cu locuitorii din Sturzovca.

Potrivit primarului orașului Glodeni, Stela Onuțu, prezentă și ea la întâlnirea lui Usatîi cu sătenii, Fundația “Renato Usatîi” a făcut investiții semnificative în dezvoltarea localității. În 2016, Fundația a alocat 200 de mii de lei pentru construcția unui teren de joacă pentru copii și pentru amenajarea stadionului din localitate.

“Am spus mereu că voi ajuta localitățile din țară. Înarmați-vă cu puțină răbdare, o să ne reușească totul. Terenuri de joacă am construit și voi construi în continuare. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru această primire călduroasă”, a mai spus Usatîi.

Satul Sturzovca, unde locuiesc 4800 de oameni, nu este vizitat de Renato Usatîi pentru prima dată. El a remarcat încă în 2016, după o vizită la Sturzovca, că locuitorii acestui sat sunt “plini de viață și ospitalieri”. “A câta oară mă conving că bogăția principală a acestei țări sunt cetățenii săi”, a scris atunci Usatîi pe Facebook.