Renato Usatîi la Chișinău: vreau să schimb totul în țara noastră, de la nivel local, la național

12 Octombrie 2019 1.017

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, care a prezentat sâmbătă, 12 octombrie, echipa Partidului Nostru la alegerile locale din Chișinău, s-a declarat convins că oamenii pe care îi propune formațiunea sa sunt în stare să schimbe radical lucrurile în municipiu, în special în privința combaterii corupției.

În cadrul unui eveniment festiv la care au venit chișinăuienii, în scuarul din fața Teatrului de Operă și Balet, Usatîi a dat asigurări că echipa sa, în frunte cu Ivan Diacov în fruntea primăriei Chișinău și Ilian Cașu în Consiliul municipal poate realiza aceasta.

„Vor crea un tandem puternic în care Diacov cu ciocanul de lipit, Cașu cu acțiunile colective vor distruge corupția, schemele și „otkaturile” care au existat și la Bălți până în 2015”, s-a arătat convins Usatîi, menționând că Chișinăul are nevoie de un „primar procuror”.

Renato Usatîi a menționat că dorește să schimbe în bine viața tuturor cetățenilor Republicii Moldova. „Vreau să schimb totul în țara noastră. Am început la Bălți, și în alte orașe, și sunt sigur că o vom face și la nivel național”, a declarat el.

„Nu mai vreau să văd oameni flămânzi, oameni care nu au posibilitatea să achite pentru încălzire, oameni care pot să moară doar când le arăți prețul la medicamente”, a adăugat liderul Partidului Nostru.

Totodată, Renato Usatîi a criticat acțiunile greșite ale actualei guvernări, în special ale Partidului Socialiștilor și Igor Dodon, care vrea să preia metodele și schemele oligarhului Vladimir Plahotniuc. Usatîi a promis că nu va permite „un nou Plahotniuc” în Moldova și a organizat o scurtă acțiune de protest în fața președinției pentru a-l atenționa pe Dodon să nu întreacă limitele.