Renato Usatîi – „Cel mai carismatic politician al anului 2016”

24 Decembrie 2016 824

Liderul „Partidului Nostru” (PN), Renato Usatîi, Prima de Bălţi, a devenit laureat al Premiilor TRIBUNA-2016. El s-a învrednicit de premiul „Cel mai carismatic politician al anului 2016”. În numele liderului PN, premiul a fost ridicat de vicepreședintele formațiunii, Elena Panuș.

 

„Evident că orice apreciere a jurnaliștilor pentru liderul nostru, pentru noi, colegii Dumnealui, este îmbucurătoare, măgulitoare. Personal, sunt total de acord cu aprecierea pe care ați făcut-o – „Cel mai carismatic politician”. Aș vrea să vă spun că, pe lângă faptul că e cel mai carismatic, Renato Usatîi are multe alte calități. Este o revelație pentru politica R. Moldova, este un fenomen. De la momentul lansării sale, chiar a fost catalogat ca fiind „un fenomen politic”. Alături de el îi simți toată forța. Dumnealui este cred că și cel mai luptător politician, pentru că a început luptând pentru dreptate, luptând  să schimbe nu doar viziunile, dar și abordările în politica moldovenească. Noi toți continuăm să luptăm alături de el, deși este chiar greu, pentru că, dacă vă uitați în jur, vedeți că suntem presaţi prin diferite represiuni. Este un luptător, unul adevărat. Este un om care ține la valorile și principiile cu care a venit în politică”, a declarat Elena Panuș.

Renato Usatîi a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, executată la comanda specială a portalului nostru, o sticlă de vin TRIBUNA (anul roadei – 2016), romanul „Călătorind pe aripi de înger” de Igor Volniţchi, romanul „Timpul fricii noastre” de Cinghiz Abdullaev şi „Almanahul politic al Republicii Moldova” (ediţia 2015).