Renato Usatîi: Cel mai amuzant dosar penal din viața mea. Sînt învinuit că mi-am falsificat semnătura

21 Septembrie 2016 804

Primarul de Bălți, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a anunțat în cadrul unei transmisiuni online pe Facebook că, împotriva sa a fost intentat un dosar penal pe care el l-a numit drept „cel mai amuzant” din viața sa. Usatîi a spus că este învinuit… de falsificarea propriei semnături pe actele oficiale ale Primăriei Bălți

„Am primit astăzi o chemare în judecată. Aceasta va fi cea mai „prikolinaya”, amuzantă și prostească cauză penală din toate pe care le-am avut în viață”, le-a spus Usatîi utilizatorilor de Facebook.

„Săptămîna trecută a avut loc ridicarea unor documente în Primăria din Bălți, în cadrul unui dosar penal cu privire la deplasările mele la Moscova, în ianuarie-februarie 2016. Nu le plac semnăturile de pe dispozițiile primarului cu privire la deplasările de serviciu. Și, a fost deschisă o cauză penală precum că semnăturile nu corespund realității.

Anchetatorii mă cheamă pe 27 septembrie la ei. Vor lua decizia, îmi vor face cunoștință materialele. Eu deja sînt învinuit. Pentru ca toți să înțeleagă: Eu sînt învinuit că mi-am falsificat propria semnătură.
Dacă semnătura mea ar fi falsificat-o cineva atunci trebuie să fie pedepsit. Dar atunci cînd am citit că sînt învinuit eu… Cum poate omul să-și falsifice propria semnătură? Este un nonsens”, a observat Usatîi.
Chiar în timpul transmisiunii, primarul de Bălți a publicat chemarea în comentariile la transmisiune.