Renato Usatîi: Decizia CC miroase a intenţie de lovitură de stat!

30 Decembrie 2015 1.677

Liderul Partidului Nostru este convins că începutul anului 2016 va aduce în Moldova schimbările multaşteptate

„La Curtea Constituţională s-a întâmplat ceea ce am prezis.”, a scris Renato Usatîi pe pagina sa de Facebook.

„Cu părere de rău, s-a întâmplat ce am prezis. De aceea ar fi mai bine dacă astfel de pronosticuri nu s-ar adeveri… Organizatorii acestor acţiuni, care miros a lovitură de stat, nu au luat în calcul cel mai important: ultima mişcare va fi făcută de poporul moldovenesc multinaţional. Totul se poate schimba mai repede decât cred unii, deja la mijlocul lui ianuarie.”   

Anterior Usatîi a precizat că Timofti va desemna de două ori candidatura lui Ion Sturza, care nu va fi susţinut de PD şi partidele satelit ale acestei formaţiuni şi, astfel, vor fi organizate alegeri anticipate, în urma cărora se va decide cine va conduce ţara în continuare. Oligarhul încearcă să evite această situaţie.

 „Timofti îl va desemna pe Sturza de două ori. Posibil a doua oară  va înainta candidatura Maiei Sandu. Dar PD nu o va susţine nici pe ea. Vor fi alegeri anticipate. Plahotniuc încearcă să evite organizarea acestora prin intermediul Curţii Constituţionale sau procedura de impeachment Preşedintelui. Dacă va reuşi, poporul se va revolta. Vom elibera statul şi vom organiza alegeri.” , a scris acum câteva zile Renato Usatîi pe pagina sa de Facebook.