Renato Usatîi: «Puterea de acum trebuie să spună mulţumesc că nu au zidit în acest parlament»

20 Ianuarie 2016 1.171

Liderul «Partidului Nostru», rebvenit în Moldova, a comentat dezvoltarea situaţţiei politice şi a celei de protest în Moldova.

Răspunzând la solicitarea jurnaliştilor de a comenta evenimentele de lângă parlament, care se desfăşoară în aceste minute, liderul «Partidului Nostru» a spus:

“Nu chiar aşa demult, în ţara vecină, poporul a hotărât să spună nu guvernului lui Ponta. Sunt de opinia că, Moldova trebuie să se aştepte la acelaşi lucru. Şi sunt bucuros că cetăţenii Moldovei s-au trezit, în ciuda diferitor convingeri şi viziuni politice. Toţi cetăţenii Moldovei trebuie să se unească, ca să obţină victoria asupra acestui regim criminal, – a spus Renato Usatîi în timpul unui scurt briefing în aeroportul Chişinăului imediat după revenire.

“Cum se poartă ei, aşa şi oamenii reacţionează. Fie ca cei care se află la putere acum, să spună mulţumesc, că nu au venit vre-o mie de constructori moldoveni şi nu i-au zidit pe dânşii în parlamentul ista. Să înţelegeţi, că ei fac tot posibilul ca să aducă oamenii la o stare, în care aceştia ar dori să le dea cuiva în bot. Deoarece altfel nici că e posibil, atunci când aproape 80 de procente din populaţie este încercată a fi supusă unei adevărate idiotizări şi care demult deja cere insistent alegerile anticipate. Spre marele regret, acet regim criminal este protejat de Statele nite ale Americii. Să nu confunde ei Moldova cu un Mcdonald’ s, vor fi nevoiţi să înţeleagă foarte degrabă acest lucru.”