PRIMARUL DE BĂLȚI, RENATO USATÎI, INVITĂ TINERII LA O ÎNTÂLNIRE, LA CARE SĂ DISCUTE IDEI ȘI PROPUNERI PENTRU DEZVOLTAREA CAPITALEI DE NORD

20 Noiembrie 2019 1.010

Primarul de Bălți, Renato Usatîi a invitat tinerii la o întâlnire, pentru a analiza idei și propuneri de dezvoltare a orașului, dar și să caute soluții la problemele cu care se confruntă aceștia. Discuțiile au fost programate pentru vineri, 22 noiembrie, ora 16:00, în biroul 101 al Primăriei Bălți. Usatîi a făcut anunțul într-un live pe Facebook.

“Am promis că o să am întâlniri dese cu tinerii, la care vom discuta despre problemele pe care le întâmpină și pentru a căuta cele mai potrivite soluții. Cel mai important însă e să-i atrag în dezvoltarea orașului pe toți cei care nu sunt indiferenți față de soarta Bălțiului”, a declarat Usatîi.

“Îi aștept pe toți tinerii care au idei și propuneri. Îi aștept la întâlnire și pe tinerii din alte orașe, care au fost împiedicați de puterea locală să-și realizeze ideile. Veniți la Bălți, o să fiu bucuros să vă văd. O să fac tot posibilul pentru ca voi să fiți auziți”, a adăugat Usatîi.

În plus, primarul Capitalei de Nord a declarat că la începutul lunii decembrie va avea loc o întâlnire cu reprezentanții societății civile, iar apoi, cu cei ai mediului de afaceri.