Renato Usatîi: «Vor veni locuitorii din toate localităţile şi vor sparge această gaşcă»

21 Ianuarie 2016 865

Liderul «Partidului Nostru» a fost întâmpinat de mii de manifestanţi adunaţi la îndemnul acestuia la mitingul de protest cu cererea alegerilor anticipate

”Eu sunt foarte bucuros că în ciuda gerului şi a încercărilor de a ne încurca iţele, înfăptuite de puterea actuală, voi totuşi sunteţi aici, – a declarat de pe scena mitingului de lângă clădirea parlamentului liderul «Partidului Nostru» Renato Usatîi.- Aceasta vorbeşte doar despre faptul că majoritatea cetăţenilor Moldovei au acea rădpundere civică şi noi putem reacţiona operativ la fărădelegile şi dezordinea, pe care le manifestă împotriva nostră regimul actual.”

“Astăzi noi îndemnă, toţi cetăţenii să iasă la proteste paşnice, – a continuat liderul “Partidului Nostru”. – noi trebuie să aducem situaţia la momentul în care vom trezi întreaga ţară, astfel încât cetăţenii vor veni din toate localităţile astfel încât pentru gaşca asta de hoţi pur şi simplu nu va mai rămâne loc în oraş. Ei nu vor putea merge pe străzi, deoarece întreaga ţară îi urăşte.”

Ieri Pavel Filip în reşedinţa preşedintelui, a depus în taină jurământul. Eu nu prea înţeleg, cu se se ocupă ei, fie că filmează «Stăpânul inelelor» («Lord of the Rings ») sau «De unul singur acasă-4». Astăzi ei totul fac în taină de la popor. Tainic se aleg unul pe altul, tainic depun jurământul, degrabă la ei acolo vor apărea şi căsătorii de acelaşi sex, pentru care ei apropo au votat la timpul său. Cum în general aceşti oameni pot trăi în ţară urându-şi propriul popor?

Acum noi suntem obligaţi să demonstrăm întregii lumi, că cetăţenii Moldovei sunt împotriva regimului actual. Deoarece suntem priviţi de întreaga lume în aceste zile!»