Renato Usatîi: Îl felicit pe Trump pentru victorie

09 Noiembrie 2016 1.044

Victoria lui Trump la alegerile prezidențiale din SUA, probabil va reduce tensiunea internațională, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra Moldovei, consideră liderul ”Partidului Nostru”.

”Îl felicit pe Trump pentru Victorie. Americanii au ales un președinte, care i-a promis, ca se va preocupa cu problemele interne ale țării, în loc să extindă în lume distrugere, s-au să sprijină regimurile banditești, de genul celui a lui Plahotniuc”, – a scris Usatîi pe blogul său.

”Astăzi, în unele birouri ale conducerii, posibil, s-a început distrugerea documentelor. P.S. În SUA v-a fi un președinte mișto și Prima Doamnă va fi frumoasă – gusturile noastre sunt practic identice. Și viziunile noastre asupra politicii de asemenea coincid”- a conchis Usatîi.

Reamintim ca după alegerile din SUA noul președinte american va deveni candidatul republican Donald Trump. În urma alegerilor, el a acumulat majoritatea voturilor a alegătorilor. Procedura formală de vot al alegătorilor va avea loc pe 19 decembrie și pe 6 ianuarie Congresul american va aproba rezultatele. Inaugurarea lui este planificată pe data de 20 ianuarie.