Renato Usatîi a felicitat Republica Moldova cu ocazia sărbătorii de Crăciun

06 Ianuarie 2017 891

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, a felicitat prin intermediul paginii sale de Facebook toți cetățenii Republicii Moldova cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului.

„Dragi prieteni, vă felicit pe toți cu ocazia luminatei sărbători a nașterii Domnului nostru Iisus Hristos – este o sărbătoare sfântă, care poate să aducă miracole incredibile. În această zi minunată, fiecare dintre noi, măcar cu o părticică a sufletului său, așteaptă un astfel de miracol, iar eu îmi doresc ca celor mai mulți dintre concetățenii noștri să li se împlinească aceste dorințe, să se întâlnească la masa de sărbătoare, acasă, cu familia și cei dragi.

De Crăciun îmi doresc ca noi toți să devenim mai buni și atenți unul cu celălalt, iar atmosfera din jurul nostru să fie plină de dragoste și fericire. Această zi ne oferă o mare oportunitate de a ne afla alături de familie și prieteni. Fie ca vatra familiei să ne încălzească pe toți. Vă doresc din tot sfuletul meu sănătate și fericire, pace și liniște în familiile voastre, căldură și prosperitate în fiecare casă. Crăciun fericit!