Renato Usatîi l-a felicitat pe Jirinovski cu ocazia jubileului: „Vladimir Volfovici, sînteți eroul meu!”

25 Aprilie 2016 722

Astăzi unul dintre cei mai importanți politicieni ruși a împlinit 70 de ani

 

Pe Renato Usatîi și Vladimir Jirinovski îi leagă ani de prietenie. Politicienii nu o dată au declarat despre colaborare și susținere reciprocă. Primarul de Bălți, care a primit o invitație la sărbătorirea zilei de naștere a liderului PLDR, l-a felicitat personal pe idolul său politic.

„Stimate Vladimir Volfovici! Vă felicit cordial cu ocazia jubileului de 70 de ani. Aceasta este vîrsta maturității și înțelepciunii. Cea mai mare parte a vieții Dumneavoastră ați acordat-o politicii și ați demonstrat că sînteți un strateg genial, un orator magnific și un conducător înțelept, un Lider care a putut mobiliza în jurul său idei progresiste și să atragă milioane de oameni. Ați creat unul dintre cele mai puternice partide politice din istoria Rusiei, ați avut o contribuție esențială la dezvoltarea statalității ruse!

Dumneavoastră nu v-ați temut niciodată să spuneți adevărul. Experiența, cunoștințele, perspicacitatea Dvs. au fost mereu pentru mine un exemplu de invidiat. Analizarea acelor decizii pe care le-ați adoptat în situații politice deloc simple, în mare parte, au ajutat „Partidului Nostru” și mie în calitate de lider al formațiunii, atunci cînd, în anii represiunilor, ne-am străbătut calea spre Olimpul politic, la inimile a sute de mii de cetățeni ai Moldovei.

Stimate Vladimir Volfovici! Permiteți-mi să vă urez sănătate și longevitate, victorii noi, remarcabile, în calea Dumneavoastră deloc ușoară de servire a Rusiei și poporului rus!”, a subliniat Renato Usatîi.
Pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Facebook, Renato Usatîi a adăugat: „Este o onoare pentru mine să fiu oaspete la această sărbătoare, să-l felicit pe un asemenea om, să-i strîng mîna – este ca și cum m-aș atinge de istorie. Cunoștința personală cu el, respectul lui – este un motiv de mîndrie.

Vladimir Volfovici este un politician deficitar pentru lumea modernă. Atunci cînd o asemenea personalitate vorbește adevărul, indiferent de circumstanțe – aceasta este o mare raritate. Dar anume această trăsătură l-a diferențiat pe Vladimir Jirinovski. Grație acestei calități el a devenit un idol a milioane de oameni.
Iubitor de dreptate. Asemenea oameni nu sînt iubiți de escroci și șarlatani, iar oamenii simpli și sinceri – îi respectă. Anume de aceasta, succesele lui Vladimir Volfovici reprezintă un semn bun. Înseamnă că există mulți oameni sinceri, iar binele învinge răul.