Renato Usatîi a felicitat toți activiștii și susținătorii „Partidului Nostru” cu ocazia primei aniversări!

27 Februarie 2016 755

Pe 27 februarie 2015 Ministerul Justiției a înregistrat formațiunea politică „Partidul Nostru”

 

„Astăzi toți activiștii și susținătorii noștri, iar ei sunt zeci și sute de mii de oameni, au motiv pentru a sărbători, – a scris pe pagina sa de Facebook liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

– Exact acum un an, pe 27 februarie 2015, am obținut prima victorie la Ministerul Justiției – am obținut înregistrarea „Partidului Nostru”. Iar astăzi avem prima aniversare. Anume în această zi noi am simțit că peretele de beton al regimului criminal a crăpat și începe a se surpa.

Aceasta a fost prima capitulare a guvernării, dar deloc prima noastră victorie. Noi nu am învins în momentul înregistrării în cabinetele Ministerului Justiției, cînd au fost puse ștampilele pe acte. Noi am învins cu mult înainte de asta, cînd am obținut susținerea a sute de mii de cetățeni ai Moldovei.

Haideți să ne amintim tot ceea prin ce a trebuit să trecem în această cale. Împreună am depășit atîtea, că ne-ar fi ajuns pentru zeci de partide. Așa de dur cum s-a procedat în cazul nostru, nu s-a procedat cu nicio formațiune politică. Împotriva noastră au fost utilizate toate resursele: refuzul de a ne înregistra, defăimări și provocări de tot felul, percheziții în oficiile de partid, arestări și represiuni împotriva activiștilor noștri, eliminarea ilegală din cursa electorală.

Dar, cu cît mai aprig încerca regimul să ne distrugă, cu atît mai mulți oameni treceau de partea noastră și ne ascultau îndemnurile.

Am fost puțini în 2014, atunci cînd am început lupta de eliberare a Moldovei, dar susținerea noastră creștea în tempouri extraordinare, iar astăzi deja obișnuitele primele poziții un șir de sondaje sociologice și ratinguri vorbesc foarte clar despre una: „Partidul Nostru” este susținut de întreg poporul multinațional al Moldovei, noi am devenit forța politică lider din țară.

Poporul mereu învinge, și mereu învinge adevărul. Iar acest gînd simplu întărește în inimile noastre încrederea și speranța. Aceasta înseamnă că este inevitabilă victoria noastră cea mai importantă – eliberarea Moldovei de guvernarea inumană, criminală și antipopulară.

Felicitări cu ocazia sărbătorii, prieteni!”