Renato Usatîi și-a felicitat mama cu ocazia jubileului: Mulțumită ție pe mine mă iubesc sute de mii de oameni!

14 Aprilie 2016 1.878

Astăzi își sărbătorește jubileul de 60 de ani Larisa Usatîi, mama unuia dintre cei mai populari politicieni în Moldova, primarul de Bălți, Renato Usatîi.

Liderul „Partidului Nostru” se află astăzi în Crimeea la forumul economic internațional și nu a putut să-și felicite mama personal cu ocazia zilei jubiliare. Acesta însă a expediat prin intermediul rețelei de socializare Facebook o adresare video plină de dragoste, căldură și sincere mulțumiri.

„Scumpa mea mamă, iubită mamă. Astăzi împlinești 60 de ani. Îmi pare rău că în această zi nu mă aflu alături de tine, în condițiile în care mă aflu într-o deplasare de serviciu îndepărtată. Vreau să-ți spun că te iubesc foarte mult. Și vreau să te felicit cu ocazia sărbătorii! Tu și tata ați trăit o viață. Astăzi, mulțumită ție, mulțumită faptului că exiști, pe mine mă iubesc sute de mii de oameni, și acesta este meritul tău.
Îmi amintesc cum îmi povesteai despre nopțile nedormite atunci cînd m-ai crescut, iar tata era plecat la armată. Țin minte cum făceai totul pentru ca eu să fiu un elev bun. Îmi amintesc orele tale particulare de limba engleză, grație cărora am obținut posibilitatea să fiu student al Universității din Bălți. Mulțumită faptului că tu ești învățătoare de limbă engleză, vorbeam această limbă încă din copilărie și am cîștigat Olimpiada republicană din 2994. Țin minte toate acele momente, cînd erai severă cu mine, cînd discutam ore în șir despre ce e de făcut și cum să trăim mai departe…

Vreau să spun că ești cea mai iubită persoană din lume. Vreau să-ți spun un mare mulțumesc pentru dragostea și grija ta pe care o simțeam eu și mii de copii pe care i-ai învățat, fiind profesoară de limba engleză în școala medie numărul 3 din Fălești, mai mult de 30 de ani. Te felicit cu ocazia zilei de naștere, draga mea! Îți urez sănătate, succese, cît mai multe emoții pozitive. Voi face totul pentru ca tu să te mîndrești cu faptul că eu sînt fiul tău… Sînt mîndru că tu ești mama mea!”, a spus Renato Usatîi în adresarea sa.