Renato Usatîi l-a felicitat pe Președintele Rusiei cu ocazia zilei de naștere

07 Octombrie 2016 1.261

Liderul „Partidului Nostru”, primarul de Bălți Renato Usatîi, i-a expediat Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin un mesaj de felicitare în legătură ziua de naștere a șefului statului rus.

În mesaj se spune:

 

„Stimate domnule Președinte!

Permiteți-mi să Vă felicit cu ocazia zilei de naștere și să vă urez toate cele bune din numele colegilor de partid, administrației orașului Bălți și întregii Republici Moldova, pentru locuitorii căreia Dumneavoastră sînteți cel mai popular politician străin mulți ani la rînd.

Experiența Dvs. – un exemplu pentru milioane de cetățeni moldoveni, care speră cu sinceritate că țara lor, într-un final, va ajunge pe calea stabilității și creării, așa cum s-a întîmplat în Federația Rusă, sub conducerea Dvs. pe parcursul anilor.

Dvs. puteți fi convins că aveți în Moldova o multitudine de prieteni. Politica rusofobă neîndemînatică a actualei guvernări moldovenești nu poate și nu trebuie percepută ca o poziție a poporului moldovenesc multinațional. Pentru majoritatea cetățenilor Moldovei Dvs. sînteți un exemplu al unui om de stat onest, cursul căruia este dictat, în primul rînd, de interesele naționale acceptate de întregul popor. Anume cu Dvs. sînt legate speranțele poporului moldovenesc privind restabilirea și dezvoltarea nivelului de altă dată al relațiilor moldo-ruse, bazate pe prietenia seculară, istorică între țările noastre.

Stimate Vladimir Vladimirovici! Astăzi, de ziua Dvs. de naștere, în primul rînd, vreau să vă urez sănătate de fier. Vă urez să faceți față tuturor noilor provocări – la fel cum ați făcut în toți acești ani aflați la cîrma celui mai puternic stat din lume!

Cu respect,
Președintele „Partidului Nostru”, primar al or. Bălți,
Renato USATÎI”