Renato Usatîi a felicitat Moldova cu ocazia primei zile de primăvară

01 Martie 2017 914

„Astăzi este prima zi de primăvară, atunci cînd poporul nostru marchează una dintre cele mai iubite sărbători, Mărțișorul. Această sărbătoare este una a dragostei și recunoștinței față de cei iubiți pentru acea căldură pe care ne-o oferă, pentru încrederea în noi și devotamentul în orice situații din viață”, a scris pe pagina sa de Facebook, Renato Usatîi. „Anume dragostea, și nu frica sau banii, conduce lumea, iar cine crede altfel, greșește amarnic”.

„În această zi, ne străduim să fim cît mai mult timp alături de persoanele noastre dragi. Și îmi pare foarte rău că sînt nevoit să mă aflu acum departe de Patrie, de cei care sînt dragi inimii mele… Dar eu mă voi întoarce cu siguranță. Eu știu asta, și vreau să o știți și voi. Fiecare minut de muncă grea și încordată, apropie momentul întoarcerii mele. Și nu uit nici pentru un minut despre asta”.

Primăvara este anotimpul înnoirii și a noilor speranțe la schimbări spre bine, consideră liderul „Partidului Nostru”. „Primăvara este simbolul reînvierii naturii și înnoirii vieții. Iar acum chiar și aerul în țara noastră este îmbibat de așteptarea schimbărilor, speranțelor la un viitor mai bun. Simțim în noi o nouă energie, noi forțe. Și cred că tot așa simte întregul popor al Moldovei”.
„Vă felicit cu ocazia venirii primăverii! Vom învinge neapărat!”, a declarat el.