Renato Usatîi i-a felicitat pe bălțeni cu ocazia Anului Nou și a promis că va face tot ce-i stă în puteri pentru ca orașul să prospere

02 Ianuarie 2020 1.022

În timpul concertului de Revelion, primarul municipiului Bălți i-a felicitat pe orășeni și oaspeții Capitalei de Nord cu ocazia sărbătorilor de iarnă și le-a urat oamenilor ca în 2020 cât mai multe familii să se reunească. În același timp, Renato Usatîi a spus că va continua toate proiectele începute și va face tot posibilul pentru ca Bălțiul să devină mai frumos și mai modern. Edilul a subliniat că pentru el anul 2019 avut o însemnătate aparte prin faptul că a revenit acasă, iar de Anul Nou i-a putut felicita pe oameni de pe scenă și nu de la mii de kilometri depărtare.

”Ne despărțim de 2019, an care pentru unii a fost bun, pentru alții, mai puțin. Pentru mine însă a fost un an foarte important pentru că am ajuns din nou să vă fiu aproape. Mă bucur foarte mult că pot să vă felicit, fiindu-vă alături, nu la mii de kilometri distanță, așa cum se întâmpla până acum. Anul acesta mulți au așteptat schimbări, iar unele s-au produs. Acum ttrebuie să lăsăm în urmă toate emoțiile negative, amintirile neplăcute și să facem tot posibilul pentru ca 2020 să fie altfel”, a spus Renato Usatîi.

În timpul discursului său, Renato Usatîi i-a salutat pe moldovenii aflați peste hotare și le-a mulțumit celor care au muncit în seara de Anul Nou.

“Vreau să le mulțumesc din numele meu din numele dumneavoastră celor datorită cărora astăzi sărbătorim Anul Nou. Din păcate ei și familiile lor nu sunt alături de noi. Sute de mii de oameni sa află peste hotarele țării.

Știu că mii de oameni urmăresc acest live prin intermediul rețelelor de socializare de aceea vreau să îi salut. Le transmit urări de bine tuturor celor care acum muncesc. Este vorba despre polițiști de frontieră, medici, angajați ai parcului urban de troleibuze, cei care muncesc toată noaptea pentru ca oamenii să poată fi aici”, a subliniat primarul de Bălți.

Usatîi a mai spus că va face tot posibilul pentru că orașul să arate tot mai bine.

“Nu e pentru prima dată când Bălțiul devine capitala sărbătorilor de iarnă a Moldovei. Și pe viitor vom muncit mult pentru a rămâne un exemplu pentru ceilalți.

Îmi doresc ca în anul 2020 să se reunească cât mai multe familii. Nu vreau să mai văd fețele triste ale copiilor care își au părinții peste hotare. Voi depune toate eforturile pentru ca pe lună ce trece orașul Bălți să devină tot mai frumos și mai modern.

Voi depune toate eforturile pentru a îndeplini visele fiecăruia dintre voi. Am început un proiect foarte mare, artizanul căruia trebuie să fie fiecare locuitor al municipiului Bălți, dar și al țării. Sper că vom reuși să le dovedim tuturor ceea ce am dovedit deja, și nu doar într-un an, că Bălțiul e cel mai tare”, a spus în încheiere Usatîi.