Renato Usatîi a făcut totalurile anului 2015: „Astăzi Partidul Nostru este singura formaţiune politică pro-moldovenească!”

30 Decembrie 2015 1.166

Liderul Partidului Nostru consideră că anul care se încheie a fost unul reuşit pentru formaţiunea pe care o conduce

 

„Anul 2015 a fost unul greu. Ţara s-a pomenit în cea mai mare criză politică din istoria Republicii Moldova”, a declarat liderul Partidului Nostru în cadrul conferinţei de totalizare susţinute pe 30 decembrie 2015.

„S-au schimbat câteva Guverne şi s-a aflat despre furtul miliardului. Dacă prima jumătate a anului a fost una tristă pentru noi pentru că nu puteam reveni în Moldova, atunci în luna mai am reuşit să mă întorc, iar primăvara din a treia încercare am reuşit să înregistrăm organizaţia politică „Partidul Nostru. Am participat la alegerile locale, reuşind în doar o lună şi o săptămână să organizăm şi să desfăşurăm campania electorală. Drept urmare, Partidul Nostru are 674 de consilieri în consiile săteşti, 115 în cele orăşeneşti şi 105 în consiliile raionale. Candidaţii noştri au devenit primari în 12 oraşe ale ţării.”, a declarat Renato Usatîi, precizând că Partidul Nostru este forţa politică care a reuşit să unească societatea şi toţi cetăţenii moldoveni de diferite naţionalităţi.  

„În pofida faptului că politologii de buzunar declară că nu avem structuri şi oameni, vreau să le spun că totul este bine la noi. Tot mai mulţi oameni aderă la Partidul Nostru. Am reuşit să unim societatea, iar astăzi suntem singurul partid pro-moldovenesc. În anul nou 2016 vom continua să muncim să construim partidul nostru. Avem organizaţii de partid în toate unităţile administrativ-teritoriale de nivelul doi din ţară, în toate comunele mari. ”, a anunţat liderul Partidului Nostru.  

„Cea mai mare realizare din acest an este că am reuşit să îndeplinim obiectivul privind scoaterea Republicii Moldova din criza geopolitică şi credem că vom obţine succese mari în anul 2016. Repet, în primăvara anului care vine nu există o probabilitate mare de a avea alegeri anticipate, dar la sfârşitul lunii septembrie – început de octombrie, ne aşteaptă alegeri parlamentare anticipate sută la sută.”