USATÎI A RĂSPUNS LA PROVOCAREA LUI ȚÎRDEA, DAR SPUNE CĂ NU L-A LUAT CU EL LA MOSCOVA PENTRU CĂ “NU-I PLACE SĂ ZBOARE CU PROSTĂNACI DE TROLI”

08 Octombrie 2019 916

Renato Usatîi a răspuns provocării socialistului Bogdan Țîrdea, care l-a invitat să meargă în Piața Roșie din Moscova pentru a dovedi că nu are probleme cu justiția din Federația Rusă. Liderul Partidului Nostru s-a filmat aseara în fața GUM-ului din centrul capitalei Rusiei, de unde i-a îndemnat pe socialiști să nu mai ceară deschiderea dosarelor penale pe numele lui.

“Stau în fața magazinului GUM. Pentru ca cineva să nu speculeze din nou pe tema asta, precizez că astăzi este 7 octombrie 2019. Tu (Bogdan Țîrdea n.r.) m-ai invitat în Piața Roșie să fac un selfie, dar eu am venit și am făcut un video”, a spus Usatîi.

El a explicat și de ce s-a dus singur și nu împreună cu Țîrdea, așa cum i-a propus socialistul. “Cu tine nu voi face selfie, pentru că ești mincinos și un om foarte mizerabil, care se ocupă cu propaganda și minte lumea. Eu prefer să zbor în locuri bune și frumoase cu femei frumoase, dar nu cu prostănaci de troli”, a subliniat Renato Usatîi.

La final, Usatîi a venit cu un îndemn pentru socialiști. “Terminați să cereți presiuni penale, dosare, pentru că chestia asta e deja urâtă de tot”, a încheiat Usatîi.

În primăvara anului 2019, presa din Moldova a publicat informații potrivit cărora Renato Usatîi a fost anunțat în căutare pe teritoriul Federației Ruse. Drept răspuns, liderul Partidului Nostru a publicat un certificat oficial eliberat de Ministerul rus de Interne care dovedește că nu a fost judecat, nu este anunțat în căutare și nu este anchetat în baza vreunui articol din Codul Penal al Federației Ruse. Cu toate acestea, mass-media controlată de socialiști continuă să difuzeze informații false de spre dosare penale, care chipurile au fost pornite pe numele lui Usatîi.