Renato Usatîi, deschis pentru cooperare cu primarii din toată țara

03 Februarie 2020 1.047

Primarul municipiului Bălți și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, este mereu gata pentru cooperare, schimb de experiență și luarea deciziilor în comun cu edilii din țară, pentru ca noțiunea de “autonomie locală”, care se conține și în denumirea sărbătorii lor profesionale, să fie respectată în adevăratul sens al cuvântului. Despre aceasta se spune într-o felicitare adresată de către șeful administrației publice locale din Bălți colegilor primari, cu ocazia Zilei autonomiei locale şi a lucrătorului din administraţia publică locală.

În mesajul său, Usatîi a subliniat că pentru edificarea unei puteri locale cu adevărat eficiente, este nevoie de independență administrativă și financiară, tineri specialiști, care alături de ceilalți angajați să fie remunerați cu salarii decente, și condiții confortabile de muncă.

Totodată, Usatîi le-a urat primarilor din Republica Moldova să îndreptățească încrederea acordată de comunitățile pe care le patronează, iar astfel să ridice la un nivel mai înalt autoritatea puterii locale.