Renato Usatîi a achitat taxa de studii pentru peste 30 de tineri talentaţi din Moldova!

04 Ianuarie 2016 1.250

Liderul Partidului Nostru continuă tradiţia de a susţine financiar tinerii talentaţi din toate raioanele Republicii Moldova

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, continuă să ofere sprijin tineretului studios. În ajun de Crăciun, datorită ajutorului financiar oferit de Renato Usatîi, peste 30 de tineri au posibilitatea să facă studii în universităţile şi colegiile din ţară.  Printre ei sunt studenţi de la USM, ASEM, ULIM şi alte instituţii superioare de învăţământ din ţară.

În cadrul unei vizite la sediul central al Partidului Nostru, tinerii au avut o întâlnire cu vicepreşedintele PN, Ilian Caşu, care le-a urat succes şi realizări frumoase în noul an.

“Cu toţii suntem martorii acestei situaţii în care toate forţele progresive ale societăţii vin la partidul nostru, care este unul tânăr, se adună în jurul lui Renato Usatîi. Puteţi conta pe noi pentru că Partidul Nostru nu vă va dezamăgi şi va îndreptăţi aşteptările voastre. La rândul nostru, noi contăm pe energia voastră tânără şi pe participarea activă la viaţa publică a ţării.”, le-a spus Ilian Caşu tinerilor.

Studenţii au adus mulţumiri Partidului Nostru şi liderului Renato Usatîi pentru susţinerea oferită, care le este atât de necesară în actuala situaţie dificilă în care se află ţara.

“Ne-am convins că Renato Usatîi este singurul politician care ajută cu adevărat oamenii şi îşi doreşte ca în Moldova să se trăiască mai bine, iar tinerii să aibă posibilitatea să facă studii şi să obţină un loc de muncă bine plătit aici acasă.”, au spus tinerii.

Amintim că de câţiva ani consecutiv Renato Usatîi continuă tradiţia de a achita taxele de studii pentru tinerii talentaţi din ţară.  Beneficiarii de aceste burse sunt tineri din familii defavorizate din toate raioanele Moldovei, care au fost selectaţi după criteriul reuşitei: media lor nu trebuie să fie mai mică decât 7,5.

De menţionat că în acest an tinerii au beneficiat de susţinere financiară abia în luna ianuarie, deoarece, din cauza percheziţiilor efectuate în oficiile Partidului Nostru, toate actele necesare au fost ridicate de procurori de rând cu astfel de „probe” precum un set de jucării Ceburaşka şi procesoare cu arhiva serviciului de presă.

000002006008009010011012013014