Renato Usatîi a avut un mesaj emoționant pentru părinți în ultima intervenție din campania electorală

18 Octombrie 2019 960

Liderul Partidului Nostru, candidatul formațiunii la funcția de primar al municipiului Bălți, Renato Usatîi, a avut un mesaj special pentru părinți, la finalul ultimei intervenții în direct din această campanie electorală.

 

Renato Usatîi, care a menționat că mama și tatăl său au avut de suferit din cauza campaniei de denigrare lansată de Igor Dodon și socialiști împotriva sa, le-a mulțumit părinților pentru răbdare și pentru educația care i-au dat-o.

„Vă mulțumesc pentru răbdare, pentru că mi-ați dat viață, educație și m-ați făcut așa ca niciodată să nu cedez, să merg doar înainte, să le spun oamenilor doar adevărul, să ajut oamenii și niciodată să nu permit cuiva să-și bată joc de oameni. Mamă și tată, pentru asta vă mulțumesc separat”, a spus, plin de emoții, Renato Usatîi.

În timpul intervenției sale, Renato Usatîi a vorbit de câteva ori despre părinți și a avertizat că cei care i-au făcut să sufere din cauza murdăriilor pe care le-au turnat în această campanie, vor răspunde conform legii.

Despre legătura deosebită dintre Renato Usatîi și părinții săi vorbește și un mesaj pe Facebook al mamei sale, Larisa, care își exprimă dragostea și încrederea în calitățile fiului său, unul din cei mai cunoscuți lideri politici din Republica Moldova. „Ești mândria noastră! Ești tot ce avem mai scump! Noi, părinții, te iubim foarte mult și avem încredere în tine. În tine are încredere poporul, iar asta e cel mai important”, a scris Larisa Usatîi.

În continuare ea a lăsat să se înțeleagă și suferințele sale pentru atacurile la adresa fiului. „Lacrimile unei mame iubitoare sunt cea mai puternică rugăciune. Să vă fie frică de lacrimile mamei. Să vă fie frică de lacrimile taților care plâng noaptea ca nimeni să nu-i vadă. Adevărul nu poate fi ascuns de nimeni și nu poate fi călcat în picioare”, a atenționat Larisa Usatîi.

Renato Usatîi este cunoscut pentru relațiile speciale pe care le menține nu doar cu părinții, dar și cu bunica sa.