Renato Usatîi:«Noi nu avem ce discuta domnul Candu, în afara, cu excepția alegerilor anticipate!

21 Ianuarie 2016 1.130

Liderul ”Partidului Nostru” a ținut discursul pe treptele scării de la Parlament, în fața a zeci de mii de manifestanți, care au venit organizați în marș și au înconjurat clădirea organului legislativ

 

”Noi suntem obligați să oprim acest guvern criminal!-a declarat liderul ”Partidului Nostru”- Să nu spere l a faptul că vor reuși să fugă cu tot ceea ce au furat, deoarece noi naționalizăm totul, tot ceea ce ei au furat și pe noi nu ne interesează opiniile judecăților cumpărate ale lui Plahotniuc. Noi suntem poporul și noi avem dreptul să ne întoarcem țara poporului.”

Renato usatîi a comunicat că, liderii opoziției au fost invitați la 15.00 pentru convorbirea cu speaker-ul parlamentului Adrian Candu.

”Noi nu avem ce discuta cu domnul Candu, în afara desfășurării alegerilor anticipate. Cerințele ”Partidului Nostru” sunt clare și coincid cu cerințele altor forțe opoziționale – de a înceta urmărirea penală activiștilor opoziționali, de a elibera deținuții politici, și principala cerință- noi insistăm asupra alegerilor parlamentare anticipate, care vor aranja definitiv lucrurile”.