Renato Usatîi: « Dacă şi vom accepta convorbirile cu regimul, apoi numai împreună cu protestatarii!»

21 Ianuarie 2016 1.177

Liderul „Partidului Nostru”, a declarat că fruntaşii regimului nu vor reuşi să atragă opoziţia în convorbirile de pe culoare

 

„Regimul criminal straşnic se teme de noi. Ei încearcă să intenteze dosare penale, să blocheze transportul, care duce protestatarii la Chişinău, iar acum ei blochează posturile de televiziune, care translează mitingul nostru!- a declarat în fața ”Moldtelecomului” președintele ”Partidului Nostru” Renato Usatîi”.

Ei strașnic se tem de noi, astfel încât ei au încercat să blocheze canalul de televiziune muzical RUTV! Plahotniuc se teme chiar și de muzică!- a spus Usatîi
.
Liderul ”Partidului Nostru” a declarat, că la convorbirile cu reprezentanții regimului actual, liderii opoziției au de gând să iasă la convorbiri doar împreună cu manifestanții.

”Oamenii trebuie să știe adevărul! Ei s-au deprins cu convorbirile de după culise, dar aceste stereotipuri trebuie distruse! La întâlnirea cu Candu noi vom merge împreună, împreună cu voi, cu cele zeci de mii de protestatari, ei trebuie să privească oamenilor în ochi!”- a declarat Usatîi.