Renato Usatîi în cadrul marșului de a protest a mii de oameni:” Sau schimbăm acum mersul istoriei sau țara va ajunge în prăpastie!”

16 Ianuarie 2016 1.183

Liderul ”Partidului Nostru” s­a adresat către zeci de mii de protestatari adunați în fața Parlamentului RM cu îndemnul de a obține alegerile anticipate

”Eu mă mândresc de faptul că noi suntem foarte mulți! Suntem obligați să trezim întreaga Moldovă, poporul nu mai poate îndura tot ceea ce se petrece în țară!­ a anunțat liderul ”Partidului Nostru” Renato Usatîi, de pe scena mitingului a zeci de mii de părtași ai ”PN” din fața parlamentului.” Astăzi situația este adusă la absurd. Toată lumea urmărește starea lucrurilor din Moldova nu din interesul față oamenii noștri nemaipomeniți și tradițiile frumoaseale acestora, ci din cauza fărădelegii, care are loc la noi în țară. Cât mai putem trăi așa? Să stăm cu mâinile în sîn și să așteptăm eventualele alegeri parlamentare?

De cinci ani puterea tot strigă, că ei salvează eurointegrarea. Dar sub chip de erointegrare fac ce le vine prin cap. Și atâta timp cât vom aștepta alegerile, țara pur și simplu va îceta să mai existe. Suntem martorii oculari ai dezastrului țării noastre­ deputații PLDM se vând, înțelegem perfect ce s­a întâmplat cu unul dintre cele mai forte partide precum a fost PCRM, nu putem să nu vedem ce face Ghimpu. Actualmente, precum Plahotniuc va da tonul, așa și va fi muzica în țară.

Și astăzi noi, împreună cu toată țara cerem alegeri anticipate. Când 80 procente din cetățeni ai Moldovei doresc alegeri anticipate, indiferent de naționalitate, sau orientare prorusească, promoldovenească, proeuropeană și chiar proromânească, atunci toți cei care conduc țara, trebuie să fie decalificați pe viață. Și va fi un tribunal popular, care este mai presus de orice procuratură și minister!

Astăzi noi suntem obligați să întoarcem țara poporului! Suntem obligați să protestăm, și să nu admitem numirea premierului de buzunar! Noi suntem obligați să trezim întreaga țară și să obținem alegeri anticipate. Alegerile vor arăta totul!”

015a

017

018

019

020

021

022

025

026

027

028

028a

029

030

034

038

039

041

042

043

044

046