Renato Usatîi: «Cu toții ne-am unit pentru a spune«nu» regimului Plahotniuc!»

24 Ianuarie 2016 795

Liderul ”Partidului Nostru„ s-a adresat către zeci de mii de manifestanți din toate orașele și satele Moldovei

 

”Regimul ne-a învinuit în repetate rânduri că noi pregătim o lovitură de stat, că avem de gând să ardem hotelul ”Nobil”, – a spus Renato Usatîi, adresându-se către zeci de mii de protestatari din Piața Marii Adunări Naționale.- Dar noi am ieșit mereu și astăzi am ieșit la protest purtați de idei înalte. Noi protestăm pentru a salva Republica Moldova de acest regim criminal! Și astăzi eu am venit cu flori, deoarece suntem oameni pașnici și Republica Moldova este țara noastră, cea mai iubită și cea mai scumpă!”- a spus liderul ”Partidului Nostru”.

”Eu doresc să-i mulțumesc pe toți cetățenii Moldovei, indiferent de naționalitate, cei care sunt astăzi aici. Eu știu că sunt reprezentate toate orașele, toate satele Republicii Moldova. Vreau să-i mulțumesc pe toți, inclusiv pe cei care nu se pot alătura la noi aici în piață, deoarece se află după hotare și chiar cu rudele se văd foarte rar. Acestea se întâmplă doar pentru că Plahotniuc este gata să trimită toate trei milioane de cetățeni ai Moldovei la câștiguri peste hotare, pentru a mai fura încă miliard!”

Mă mândresc că sunt moldovean. Mă mândresc că suntem mulți!

Regimul criminal încearcă să ne spele creierii prin intermediul ”Publicii” și a ”Prime”-ului. De aceea după alegeri vom naționaliza toate televiziunile lui Plahotniuc. Ei trebuie să-și ispășească vina pentru toate câte le-au făptuit împotriva poporului moldovenesc!

Noi vom revizui privatizarea înfăpruită în toți acești ani. Toți funcționarii, toți burtă-verde care trăiesc la Telecentru, vor trebui să demonstreze că și-au câștigat banii pe cale cinstită. Iar dacă nu vor demonstra, le vom lua totul și vom institui tribunalul popular, care va decide ce să facem cu ei!

Orice om educat știe prea bine că Patria pentru noi este ca o mamă. Și astăzi, mama noastră, Republica Moldova, este în pericol, din cauza regimului criminal, care dorește s-o distrugă!

Principalul eveniment de astăzi este unirea tuturor cetățenilor Republicii Moldova. Noi suntem obligați să restituim poporului țara lui, și noi vom fi cei care vor învinge!

Noi sîntem poporul!