Renato Usatîi către bălțeni la inaugurarea bradului: ”Bălțiul iarăși a devenit capitala Crăciunului din Moldova”

15 Decembrie 2016 990

Mii de bălțeni s-au alăturat ceremoniei de inaugurare a bradului de Crăciun, care a avut loc în Bălți. Evenimentul a fost precedad de un șir de evenimente culturale, printre care au fost concerte, expoziții și matinee. La concertului grandios, care a fost dedicat inaugurării bradului, în cadrul căruia ua participat cele mai cunoscute vedete a scenei moldovenești, s-au străns mii de bălțeni.

Pe locuitorii «capitalei de nord» i-a sălutat și primarul municipiului Bălți, liderul ”Partidului Nostru” Renato Usatîi. El a ieșit în direct îndată cum a fost aprins bradul de Crăciun, care decorat centrul orașului. Apariția lui Usatîi pe ecranul scenei, bălțenii au întîlnit-o cu aplauze și urale.

”Mie îmi pare rău că nu mă aflu aici, împreună cu voi în Bălți. Voi cunoașteți că grație acțiunilor noastre, noi am devenit displăcuți autorității centrale, care nu are nevoie de un primar, care luptă cu corupția în întreprinderile municipale. Autoritățile nu au nevoie de un primar care a lichidat toate ”schemele” puse la cale în piață. Ei s-au obișnuit cu stagnarea Bălțiului timp de 15 ani, iar noi am pus capăt acestui lucru”, a declarat Usatîi.

Renato Usatîi a felicitat locuitorii municipiului cu sărbătorile de Anul Nou: ”Eu sunt bucuros pentru faptul, că în Bălți e ca de obicei frumos. Noi iarăși am devenit capitala Crăciunului din Moldova. Eu de mai multe ori am spus că în Chișinău fac cum pot, iar în Bălți fac cum trebuie”, a declarat el.

Potrivit lui Usatîi, în pofida faptului că el se află departe de Moldova, el continuă să lucreze. El a menționat că evenimentele, dedicate săbătorilor de iarnă, vor continua timp de circa o lună, totodată, va fi dechisă o cantină socială.

”Eu neapărat mă voi întoarce, principalul e să nu-i dați drumul acestor mizerabili, care au administrat orașul, iar astăzi încercă să se înoarcă. Noi vom cîștiga neapărat”, a conchis Usatîi, în timp ce publicul a scandat ”Re-na-to! Re-na-to!”