Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA în R.Moldova, Dereck J. Hogan

01 Aprilie 2021 1.214

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a avut astăzi o întrevedere cu Excelența Sa Dereck J. Hogan, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova. Liderul PPPN și primarul de Bălți a anunțat despre acest lucru într-o postare pe Facebook.

“În cadrul întâlnirii, care s-a desfășurat la sediul central al Partidului Nostru, am abordat un spectru larg de chestiuni privind situația social-economică din Republica Moldova. Atenție deosebită am acordat situației epidemiologice și luptei împotriva răspândirii COVID-19 în municipiul Bălți, dar și în restul țării”, a spus Renato Usatîi.

Președintele PPPN a mai discutat cu Ambasadorul Dereck J. Hogan despre ultimele evoluții de pe scena politică din R.Moldova.

“În acest context, mi-am expus opinia despre cum poate fi depășită criza politică, din punctul meu de vedere, și cum pot fi făcute adevărate schimbări în interesul cetățenilor. Astfel, am reiterat poziția Partidului Nostru, care este aceeași din toamna anului 2019 – alegeri parlamentare anticipate”, a subliniat Renato Usatîi.