Reacția reprezentanților Partidului Nostru la gestul indecent al președintelui „raispolcomului” din Fălești: Indecența îi reprezintă pe socialiști, dar nu și pe acest popor care vrea să scape de ciumă. Vedem asta în fiecare live de la acțiunile PN “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon”

10 August 2020 2.133

“Indecența îi reprezintă pe socialiști, dar nu și pe acest popor care vrea să scape de ciumă. Vedem asta în fiecare live de la acțiunile PN “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon””. Astfel a comentat unul dintre liderii Partidului Nostru, consilier orășenesc la Fălești, Eduard Pleșca, gestul indecent al președintelui „raispolcomului” din Fălești, Sergiu Fântână la adresa membrilor și activiștilor Partidului Nostru, care desfășurau acțiunea devenită tradițională “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon”.

“Sărmanii socialiști sunt disperați. Le fuge pământul de sub picioare, simt că sfârșitul lor este aproape, așa că un gest indecent este tot ce pot să arate, pentru că indecența îi reprezintă pe ei, dar nu și pe acest popor, care vrea să scape de ciumă. Dovada o vedeți în fiecare live de la acțiunile noastre “Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon””, a declarat Pleșca pentru Independent.md.

Amintim că astăzi jurnaliștii de la NordNews au publicat o știre în care scriu că președintele raionului Fălești Sergiu Fântână le-a arătat degetul mijlociu al mâinii stângi membrilor formațiunii politice „Partidului Nostru”, care au demarat campania împotriva șefului statului „Claxonează, dacă ești împotrivalui Dodon”. Acțiune desfășurată, duminică, 9 august, pe traseul Bălți-Fălești, mai exact, în apropiere de satul Răuțel.

Potrivit martorilor oculari, dar și imaginilor care au fost expediate pe adresa redacției NordNews, Sergiu Fântână s-ar fi deplasat în automobilul de serviciu de la Bălți spre Fălești. Acesta venea de la o adunare de partid organizată de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la Bălți.

Pe șoseau de centură, în apropiere de satul Răuțel, raionul Fălești, acolo unde locuiește alesul raional, simpatizanții și membrii Partidului Nostru (PN) înarmați cu pancarte i-au îndemnat pe șoferi să claxoneze, dacă nu îl susțin pe președintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Fântână trecând pe lângă ei, în loc să claxonexe, dacă este împotriva liderului de la Condrița, a arătat degetul mijlociu.
De precizat că nu este prima dată când reprezentanții PSRM dau dovadă de un comportament grosolan, în mod special cu jurnaliștii. Mai exact, deputatul PSRM, Anatolie Labuneț, a înjurat la începutul lunii iulie reporterul TV8, după ce a fost întrebat cum comentează acuzațiile făcute de cei din „Pro Moldova” care au anunțat că după ce a părăsit PSRM, Ștefan Gațcan ar fi fost urmărit și amenințat de socialiștii Vlad Bătrâncea și Corneliu Furculiță.

Un alt caz a avut loc în mun.Bălți când Igor Dolința, soțul deputatului socialist Ala Dolința, a trimis la „origini” jurnaliștii portalului de știri NordNews.