Raioanele Drochia și Edineț sînt pentru Dumitru Ciubașenco!

10 Octombrie 2016 1.089

Locuitorii și consilierii consiliilor locale din raioanele Drochia și Edineț au declarat despre susținerea lor pentru candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Dumitru Ciubașenco.

Amintim că, în urma rezultatelor votării pe internet, care are loc pe site-ul votum.md, în raioanele Drochia și Edineț, precum și încă într-un șir de raioane, Dumitru Ciubașenco este astăzi pe prima poziție cu rezultatul de 34,7% și, respectiv, 26,5% din numărul total de votanți.

Despre susținerea candidatului Ciubașenco se spune și în declarația pe care au semnat-o consilierii raionali și orășenești din Drochia și Edineț, precum și a unui șir de sate dim ambele raioane: Sofia, Hăsnășenii Noi, Hăsnășenii Mari, Gribova, Dominteni, Popeștii de Sus, Popeștii de Jos, Palanca, Șalvirii Noi, Șalvirii Vechi, Zgurița, Ochiul Alb, Maramonovca, Pervomaisk, Drochia, Nicoreni, Țarigrad, Baroncea, Chetrosu, Cupcini, Stolniceni, Brătușeni, Ruseni.
„Dumitru Ciubașenco este unicul candidat care a declarat din start că intenționează să devină președinte pentru a dizolva Parlamentul și să stabilească data alegerilor parlamentare anticipate. El are nevoie de funcția de președinte pentru a întoarce puterea poporului! O asemenea decizie complicată, într-o asemenea situație politică complicată o poate luat doar o persoană care își iubește sincer poporul. Noi, pur și simplu, sîntem obligați să-l ajutăm, dîndu-ne voturile!”, se arată în declarație.